Personvern

Introduksjon

Les mer om hvordan Justlearn ("Justlearn", "vi", "oss", "selskap", "nettsted") håndterer personlig informasjon som den samler inn og behandler på www.justlearn.com, underdomener, nettsteder og applikasjoner relatert til Justlearn. Denne siden inneholder detaljer om metodene vi lager for å beskytte, bruke og dele informasjon. Finn kontaktinformasjon for spørsmål, bekymringer eller noe annet. Ved å bruke nettstedet, godtar du personvernpolitikken som er beskrevet.

1. Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en tekstfil som er lagret i nettleseren din og brukes til å gjenkjenne innstillingene dine, profilere og tilpasse opplevelsen. Denne tekstfilen kan inneholde tekst og tall.

2. Hvor lenge lagres informasjonskapsler?

Lagringstiden for informasjonskapsler er forskjellig fra hva de er ment for. Noen av våre cookies blir slettet når du lukker nettleseren din. Andre lagres i lang tid.

3. Hva brukes cookies til?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier som piksler, annonseetiketter, internettprotokolladresser for å identifisere deg og enhetene dine. Kakene brukes til å overvåke ytelse på nettstedet, brukeradferd, feil og mer. Dine informasjonskapsler kan styres gjennom nettleserinnstillinger og annen programvare.

4. Personlig informasjon

Vi samler personlig informasjon fra profilen din, fellesskapspostering og sidevisninger. Informasjonen i profilen din inneholder informasjon som bilde, fullt navn, plassering, Internett-protokolladresser, bursdag, kjønn og andre detaljer. Noen av informasjonen vises offentligvis for å hjelpe andre brukere å finne og kommunisere med deg. Vi anbefaler at du ikke legger til personlige data på profilen din, slik at du ikke vil være offentlig synlig. Når du besøker en hvilken som helst side på nettstedet, kan dine internettprotokolladresser bli samlet, plassering og annen informasjon. Din kommentar i fellesskapet lagres sammen med tid, sted, internettprotokolladresser og lignende detaljer.

5. Formål med personlig informasjon

Vi bruker din personlige informasjon for å forbedre din erfaring, hindre spam og tilpasse innhold. Når du besøker dashbordet, er innholdet tilpasset profiltypen, de siste lærerne, leksjonene og mer. Andre brukere kan lese din offentlig profilinformasjon for å finne relevante språkvenner. Dataene brukes også til å fullføre oppgaver som regnskap, betalinger, utbetalinger og andre viktige oppgaver.

6. Personvern

Vi bruker sikkerhetsverktøy for å beskytte dine personlige opplysninger. Vi kan ikke garantere full beskyttelse av disse dataene.

7. Tredjepart

Vi bruker verktøy for å behandle data for skatterapporter, bedragerikontroll og flere prosesser. Ved å bruke disse verktøyene deles dataene med tredjeparter. Disse dataene blir for eksempel behandlet av Google Analytics og Bing for statistikk, Facebook for markedsføring, Hotjar for bruksbrukeradferd og e-conomic for innlegging.

8. Barn

Vi ønsker å beskytte personvernet til barn under alle omstendigheter. Personer under 13 år kan ikke bruke nettstedet eller kjøpe Justlearn-tjenester. Vennligst legg igjen og prøv ikke å få tilgang til Justlearn for noe formål.

9. Redigering og korrigering av personlig informasjon

Hvis du vil endre eller fjerne personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Les mer i kapittel 12.

10. Klager

Du kan sende inn en klage for behandling av personopplysninger og informasjon.

11. Rettelser av personvern

Vi kan oppdatere, endre eller tilpasse personvernet når som helst uten videre varsel. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, godtar du disse endringene.

12. Kontakt oss

If you have questions about privacy or anything else, contact [email protected]

Nettstedet eies og drives av Justlearn ApS, CVR nr. 38707264, Christine Frederikke Vej 18, Haderslev, Danmark.

Vi kan kansellere, endre eller oppdatere personvernet når som helst, og du bør lese personverndetaljer regelmessig. Den siste endringsdatoen er oppdatert, når noen endring i personvernreglene publiseres.

13. Sist oppdatert

Personvernet ble sist endret 15. mai 2018 og ble gjort effektive 12. juni 2017.